Erasmus MC zoekt tandarts-gnatholoog

29 november 2023
Word tandarts-gnatholoog bij Erasmus MC. Ontwikkel u verder in dit specialistische vakgebied binnen een academische setting. En bepaal zelf uw agenda en de invulling van spreekuren. De functie telt 8 tot 24 uur per week.

Functie-inhoud
U weet al wat het werken als tandarts-gnatholoog inhoudt, dat hoeven we u niet te vertellen. Is werken als tandarts-gnatholoog in het Erasmus MC dan zo bijzonder? Ja absoluut! Het Erasmus MC vertelt u graag waarom:
 
• Erasmus MC is het grootste centrum voor congenitale aandoeningen (schisis en craniofaciaal) met gerelateerde temporomandibulaire dysfunctie (TMD) problematiek. En het grootste Hoofd-Hals Oncologisch Centrum met gerelateerde TMD problematiek.
• U begeleidt de patiënten die kaakgewrichtsprotheses krijgen.
• U dient, als u dit wilt, zelfstandig botox toe en voert kaakgewrichtsspoelingen uit. kunt u dit nog niet? Het Erasmus MC leert het u graag!
• U heeft de eigen regie over het gnathologie spreekuur.
• Er zijn veel mogelijkheden tot multidisciplinaire samenwerking met onder andere Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA), maxillofaciale prothetiek (MFP) en Orthodontie.
 
Dit is uw kans om uzelf steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen in dit bijzondere vakgebied. Heeft u al ervaring als tandarts-gnatholoog? Uw kennis is voor Erasmus MC erg waardevol en is heel heel goed uit te breiden. Ook krijgt u de mogelijkheid om bij het Erasmus MC (promotie)onderzoek te doen.

Werkomgeving
De afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie, Bijzondere Tandheelkunde en Orthodontie biedt een breed scala aan zorg. Met een specifieke focus op schisis, craniofaciale aandoeningen, hoofd-hals oncologie en traumatologie. Naast patiëntzorg is er veel aandacht voor onderwijs, opleiding en onderzoek.
 
De tandartsen binnen het specialisme Bijzondere Tandheelkunde (BT), bieden tandheelkundige zorg aan patiënten die binnen de genoemde zorggebieden vallen. Hierbij mist het Erasmus MC nog een tandarts-gnatholoog.
 
Op dit moment werken er op de afdeling vier tandartsen maxillofaciale prothetiek en maxillofaciale prothetiek in opleiding. Een enthousiast team van assistenten ondersteunt de tandartsen op de werkvloer. Ze voelen zich sterk verantwoordelijk voor een soepel verloop van het spreekuur. Ook is er een nauwe samenwerking met MKA-chirurgen, A(N)IOS, orthodontisten, tandprotheticus, anaplastologen/faciaalprothetisten en de mondhygiënisten.

Profiel
In deze functie is het belangrijk dat u over goede contactuele eigenschappen beschikt. U schakelt makkelijk met collega's op verschillende niveaus en bent een teamspeler. U heeft een grote intrinsieke motivatie en u investeert graag in opleiding en ontwikkeling. Verder:
 
• Bent u BIG-geregistreerd tandarts en heeft u de differentiatie tot NVGPT-erkend tandarts-gnatholoog (bijna) afgerond.
• Heeft u affiniteit met de patiëntengroep.
 
Wat biedt het Erasmus MC 
• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
• Een bruto maandsalaris van maximaal € 8.309,- (schaal 14) bij een volledige werkweek van 36 uur.
• Doorgroeimogelijkheden en opleidingen.
• Een 13e maand die in november wordt uitgekeerd en een persoonlijk reiskostenbudget.
• Een pensioenverzekering bij het ABP. Erasmus MC neemt ongeveer 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor zijn rekening.
 
En wist u dat Erasmus MC een eigen sportschool, fietsenmaker en gratis fysiotherapie heeft? En gaat u ver op reis? Een gratis consult bij Travel Clinic is mogelijk.
 
Inlichtingen en solliciteren
Maak van deze vacature uw nieuwe baan. Solliciteer nu via de sollicitatiebutton.
Inhoudelijke vragen over de vacature van tandarts-gnatholoog? José van Elswijk, tandarts MFP en medisch coördinator Bijzondere Tandheelkunde, beantwoordt deze graag via 06- 477 928 48 of stuur een WhatsApp.
Liever eerst een dag meelopen? Dat kan. Neem contact op met José om deze dag in te plannen.