Nieuwe site | Nieuwe inlog voor leden!

28 juni 2019

De website van Cobijt is vernieuwd!

Sinds 1 juni jl.  heeft de site een frisse, nieuwe uitstraling en is ook in de technische ondersteuning van de site een aantal verbeteringen aangebracht. Wel heeft de site nog de vertrouwde indeling, veel documenten en de te raadplegen informatie beschikbaar. 

Ondanks dat we doorgegeven wijzigingen altijd zorgvuldig hebben doorgevoerd, kan het zijn dat adresgegevens en differentiaties niet meer actueel zijn (van zowel individuele leden als centra bijzondere tandheelkunde).

  • Als individueel lid kunt u de gegevens zelf aanpassen. Klik hier om uw nieuwe wachtwoord op te vragen (via ´wachtwoord vergeten´) voor toegang tot de pagina´s in het ledengedeelte en aanpassing van uw eigen gegevens. Bij een aangemaakte account kunt u altijd via ´wachtwoord vergeten´ een nieuw wachtwoord aanvragen (in de oude site was deze functie niet actief).
  • De vermelding van centra voor bijzondere tandheelkunde op de website (met een individueel stoeluurtarief)  is actueel, wat betreft contactgegevens en aanwezige differentiaties. Bij aanpassingen of foutieve vermeldingen hiervan kunt u contact opnemen via het contactformulier t.a.v. de webmaster.

Ook (andere) opmerkingen over de website zijn van harte welkom, zoals eventuele foutieve links of niet te openen documenten.