Oproep: SIG m.b.t. schisis

1 december 2019

Bernadet Spaan (tandarts-pedodontoloog Vogellanden) en Laura Kind (tandarts-pedodontoloog CBT Rijnmond) zijn heel benieuwd wie er bij de CBT´s verbonden is aan het schisisteam en geïnteresseerd is in het volgende:

Afgelopen weekend was er weer de vergadering van de Nederlandse vereniging voor schisis en craniofaciale aandoeningen (nvsca). De dag voorafgaand werden special interest group (SIG) bijeenkomsten gehouden; Specialisten van de diverse ziekenhuizen kwamen per specialisatie samen om kennis uit te wisselen. Het lijkt Spaan en Kind heel leuk om ook een SIG voor tandartsen op te richten! Wie wil er lid worden van deze SIG? Waarschijnlijk zullen met name MFP- en kindertandartsen betrokken zijn bij het schisisteam, het lijkt hen juist heel interessant om beide groepen samen te laten komen in 1 SIG. Ter info, de SIG zelf zal geen contributie vragen, voorwaarde is wel om lid te zijn van de nvsca, contributie hiervan kost 250 euro per jaar. Het jaarlijkse congres is hierbij inbegrepen. Het congres zal op 20 en 21 november 2020 plaatsvinden in Zwolle.

Bij interesse, geef dit door aan de webmaster (https://www.cobijt.nl/contact , gericht aan webmaster) en hij brengt u in contact met Spaan/Kind !